Híreink

8230 Balatonfüred,
Iskola utca 2.

87/343-188, 30/690-7558
fekete.istvan.alt.iskola@gmail.com

Minden évben a tanév zárása után egy hetes nyári tábort szervezünk tanulóinknak. Nagy öröm az itt dolgozó gyógypedagógusoknak és gyógypedagógiai asszisztenseknek, hogy a gyerekek szívesen vesznek részt az általunk szervezett táborban. Igyekszünk mindig igényes, változatos, tartalmas programokat összeállítani. Az idei évben sem volt másképp.

Hétfői napon Rita néni és Zoli bácsi jött el iskolánkba. Agyagoztak a gyerekek, tálkát, bögrét, csigát, teknőst készítettek. Délután lesétáltunk a Balaton partjára. Finom fagyit ettünk, és városnéző kisvonattal utaztunk vissza iskolánkba.

-Képek feltöltés alatt

Keddi napon kutyás programon vettünk részt. Délután Krajcserik Adrienn segítségével vászonra festettek a tanulók. Szép képek, munkák születtek.

-Képek feltöltés alatt

Szerdai napon külön busszal Nagyvázsonyba utaztunk. Megnéztük a Kinizsi Várat. Tamás bácsi érdekes információkat osztott meg velünk. Köszönjük az érdekes, izgalmas tárlatvezetést! Délután kavicsot festettünk, madárházikót készítettünk.

-Képek feltöltés alatt

Csütörtökön Óriásbuborék Shown vettünk részt. A gyerekek igyekeztek elkapni a különböző méretű buborékokat. Délután elsétáltunk a Forrás sportparkba, ahol egy jót tollas labdáztunk.

-Képek feltöltés alatt

Pénteken egy nagy túrázással zártuk a hetet. Pécselyre utaztunk és elsétáltunk a Zádor –várhoz.

-Képek feltöltés alatt